ממרח פרחי חרדל ועלי סלק בר

לאחרונה היו אלה החרדל הלבן והסלק המצוי שתפסו את תשומת ליבנו. בגינה הפראית של הבית אליו התגלגלנו במסענו היו סלקים רבים, דבר שחסר לנו מאוד באיזור המחייה הקודם שלנו. כשנועה הכינה את הממרח, היא טענה שהיה חריף אך מהר מאוד החריפות התעדנה ונשאר הטעם הדומיננטי, הטעים והמיוחד של החרדל. צפו לכך. הסלק הוא עלה עדין בטעמו וזה ממש התאים בחזון שלנו כמאזן לחרדל.

להמשך קריאה »
סרפדים במסננת

הפסטו של אליס

בעונה הגשומה אני תמיד אוהבת למצוא מצבורים ירוקים ושמחים של חוביזה וסרפד. אני לא לקטית מנוסה (למרות שאני לומדת עם הזמן) אבל יש משהו כל כך נכון בליקוט האוכל שלנו, גם אם באופן סמלי וחלקי. בראש ובראשונה, זו תזכורת לאיזו פשטות שנדמה ששכחנו מזמן: אוכל שנקטף בסמוך לאכילתו, גדל בפתח הבית, נאכל בעונתו, אינו עולה דבר, אינו מרוסס בכימיקלים תעשייתיים ומלא כל טוב.

להמשך קריאה »
יחפנים במסיבת חצר

יחפנים הוא המקום שבו הסיפור שלנו פוגש את העולם. שיר-הלל לחיים פשוטים. בית להגשמת חלומות. השראה ליצירת לשפע בר-קיימא ובריאת מציאות.

מוזמנים להצטרף למסע.

עקבו אחרינו גם במייל

סגירת תפריט